Sagopa Kajmer Fun Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sagopa Kajmer Fun Club

Sagopa Kajmer Severler ve Dinleyicileri için..

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sagopa Kajmer - Ne Bilirsin

YazarMesaj
€roy..
Webmaster
Webmaster
€roy..

Sagopa Kajmer - Ne Bilirsin Empty
MesajKonu: Sagopa Kajmer - Ne Bilirsin   Sagopa Kajmer - Ne Bilirsin Icon_minitimePtsi Ocak 25, 2010 3:48 am

Dik Bir Yokuş Hayat, Başında AzraiLiyLe BekLeyen AzraiL MeLekten Korkma O Bir Emri Yerine Getiren TerbiyeLen Ahdini HatırLa, Kıyametten Önce Bir Kıyamet Kopsa Allah'ım Şükür Sana Kavuş Bana Herqün Korkuyu Tanıdıqım iLk qünüm Her Dün Sana YakLaştıqım Bir BöLüm Her Hüzün SoruLarıma Bir Çözüm Sana Yürüdüm Hak Sürüm Sürüm KaLbim sakLı kaLmış Bir Cürüm Ey Benim Başımı aLıp DuwarLara Vuran GönüLüm Sen Her BöyLe Yaptıqında Bin Parcaya böLündüm Düşünmezmi Kimse Kim Kendini Küçük Düşürdü Küçüqün Cünkü KaLbim Büyüdükce Beden KüçüLdü Estir YeLLeri, Hüznün Bitsin DertLeri Sen Daqıtmazsan Gitmez Acının Küçük DertLeri CümLe CümLe AnLatmakLa Bitmez Sanır HaLLeri Sanma Tabiat Ana, BunLar Rabbin Kızqın SeLLeri Her qördüqünü Hayra Yorma, Şükret Yaz Ayında Donma Buruk AçLık Düştü Karna, Bomboş İş Üstünde Durma Vurana Kadar Kaçar Turna, HarcanmamaLı Zaman Boyna Kara Hain qirer Koyna, SöyLediqine Uyma Bunu MasaLmı Sandın? EtkiLemez öLüm Beni İnan Hiç Beni İnan Hiç Omuzundaki YükLeri SaL Dünya Yan GönüL Yan KaLpten Düştü Yaşama Sewindim inan Sewincim inan kaLpten Düştü Kıyım Yakın Artık Bunu Oyunmu Sandın? HiLeni Ancak Kendine Yedirirsin Sen Yedirirsin, Yedirirsin Yede Bitir Git ARtık Pes Ettim mi Sandın? Taarzumun Yönünü Senmi biLirsin Sen Neyi biLirsin Sen Neyi biLdinki, Yönünü biLeceksin..

Verse 2: Saqopa Kajmer

Sahte Tüfeqi Kafama Dayamıs Korkmamı BekLiyorsun Düşüncemin qeLdiqi Yere qit.. Kendine Yer Kap!.. Burası Benim iLim Yerim, KendimLe iLqiLi Sorumun warsa Bırak Doktorum oLan Ben Uqraşayım.. Seytan yoLuna GirişLeri Annem Keserdi, Giremezdim. Babam için Cennet GerekLi, Ben Hep Bunu biLdim.. İçimdeki AtesLe Oynamaktan Yanıyor İçim.. we Birqün MemLeketten 750 Km. iLeri qittim.. Yarın için Bir Defans Taktiqi BuLmaLıyım Cok Kişiyi öLdürdüm, CesetLerinde Parmak İzim Yoktu.. SoqukLuk içimi Ürpertti, Damar Kanım Dondu.. Bu Yeniden BaşLamasından Korktuqum Kaçıncı Sondu.. Canım Yandıqında Bir Kaç Hafta Baqırdım.. Fırcayı eLime aLdıqımda iLkin anıLarımı Boyarım.. GeLecek ADına HiçBir HayaLi Resme Dökemez ParmakLarım.. İçimde iyiLikLerimin Dedikodusunu Yapan SeytanLarım.. Zaman Akıp qittikce GözLerim Daha Cok doLuyor.. wakit qider qeLmez, iSte Bu Canımı Cok Sıkıyor. Hata we YanLışLıkLarım CırıLCıpLak, O Kadar Utanc wericiki!.. Benim BöyLe oLmamam Gerekirdi..

Verse 3: KoLera Kajmer Bunu MasaLmı Sandın? EtkiLemez öLüm Beni İnan Hiç Beni İnan Hiç Omuzundaki YükLeri SaL Dünya Yan GönüL Yan KaLpten Düştü Yaşama Sewindim inan Sewincim inan kaLpten Düştü Kıyım Yakın Artık Bunu Oyunmu Sandın? HiLeni Ancak Kendine Yedirirsin Sen Yedirirsin, Yedirirsin Yede Bitir Git ARtık Pes Ettim mi Sandın? Taarzumun Yönünü Senmi biLirsin Sen Neyi biLirsin Sen Neyi biLdinki, Yönünü biLeceksin.. Ne biLirsin Ne biLirsin Ne biLirsin Sen Ne biLirsin Sen Ne biLirsin S - A - G - O K - o - L - e - R - A
https://sagofunclub.yetkinforum.com

Sagopa Kajmer - Ne Bilirsin
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sagopa Kajmer - Sagopa Yaşlı Planet
» Sagopa Kajmer - Sagopa vs. Kolera
» Sagopa Kajmer - Bir Var Bir Yok
» Sagopa Kajmer - 24
» Sagopa Kajmer - Yak